Geldautomaat Rabobank Driehuis naar Versmarkt

Geldautomaat Rabobank Driehuis naar Versmarkt
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Rabobank IJmond opent woensdag 17 januari haar geldautomaat in de Versmarkt aan de Driehuizerkerkweg in Driehuis. Door de sluiting van de Zorgwinkel was Rabobank IJmond genoodzaakt een alternatieve locatie te zoeken voor de geldautomaat.

Jakob Klompien, directievoorzitter: ‘doordat de Zorgwinkel eerder sloot dan verwacht en nog geen nieuwe locatie bekend was hebben wij met extra inzet van onze medewerkers zelf de locatie bemand van oktober 2017 tot en met medio januari 2018. Door de reacties van bezoekers ervaren wij dat we klanten hiermee een dienst hebben bewezen. We zagen de noodzaak om de geldautomaat in Driehuis te behouden en zijn blij een nieuwe, geschikte locatie te hebben gevonden.’

Vanaf woensdag 17 januari zal de instore geldautomaat gehuisvest zijn bij de Versmarkt Driehuis aan de Driehuizerkerkweg 69. Klanten kunnen dan tijdens de openingstijden van deze winkel terecht om geld op te nemen bij de instore geldautomaat van Rabobank IJmond.
Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.rabobank.nl/ijmond.

%d bloggers liken dit: