Dubbel Zeskamp in Sporthal Zeewijk groot succes

Dubbel Zeskamp in Sporthal Zeewijk groot succes
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

Donderdag en vrijdag vindt in sporthal Zeewijk de 44e Dubbelzeskamp plaats voor leerlingen van Velsense basisscholen. Een happening voor de schooljeugd met verschillende spelen, waarbij samenwerken, behendigheid en snelheid een rol spelen. Ook dit jaar is er een uitdagend opblaasbaar element in de vorm van een draak.

Donderdag 28 december zijn de leerlingen van groep 3, 4 en 5 met elkaar de strijd aangegaan en morgen vrijdag 29 december a.s. komen de leerlingen van groep 6, 7, en 8 in actie met de prijsuitreiking als afsluiting om 13.00 uur

De organisatie is in handen van de gemeente Velsen (Sportloket Velsen) en het Recreators Sportteam. Een evenement, als dit, is niet mogelijk zonder de ca. 40 medewerkers, die twee dagen de kinderen begeleiden.