Nog één keer de kans op vynil, cd’s en singels

Nog één keer de kans op vynil, cd’s en singels
Foto RTV Seaport/PR

Vanavond, woensdag 27 december, kunnen liefhebbers van 19.00-21.00 uur terecht in het Witte Theater om een bod te doen op vynil, singels, cd’s en andere spullen, die niet meeverhuizen naar de nieuwe locatie van de lokale omroep RTV Seaport. De opbrengst komt geheel ten goede aan de lokale omroep RTV Seaport.

RTV Seaport is genoodzaakt per 1 februari het Witte Theater te verlaten omdat de gemeente het pand afstoot en te koop heeft aangeboden. Afgelopen vrijdag organiseerde de lokale omroep RTV Seaport een 12 uur durende live radio-marathonuitzending die geheel in het teken stond van het afscheid uit het Witte Theater. Oud-vrijwilligers, DJ’s en anderen belangstellenden wisten de weg naar de studio te vinden.