44e Dubbelzeskamp in sporthal Zeewijk

44e Dubbelzeskamp in sporthal Zeewijk
Foto RTV Seaport/PR

Op donderdag 28 en vrijdag 29 december a.s. wordt in sporthal Zeewijk het startschot gegeven voor alweer de 44e DUBBELZESKAMP. Een evenement, dat niet meer weg te denken is in het gemeentelijk schoolsportaanbod en waaraan leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Velsen kunnen deelnemen. Over beide dagen zullen er 85 teams van de verschillende scholen actief zijn.

De DUBBELZESKAMP is een happening voor de schooljeugd met verschillende spelen, waarbij samenwerken, behendigheid en snelheid een rol spelen. Ook dit jaar zal er een uitdagend opblaasbaar spel onderdeel zijn van de zeskamp.

Op donderdag 28 december a.s. zullen de leerlingen van groep 3, 4 en 5 met elkaar de strijd aangaan en op vrijdag 29 december a.s. komen de leerlingen van groep 6, 7, en 8 in actie.
Op vrijdag begint het programma om 09.30 uur en zal de prijsuitreiking ca. 13.00 uur zijn.

De organisatie is in handen van de gemeente Velsen (Sportloket Velsen) en het Recreators Sportteam. Een evenement, als dit, is niet mogelijk zonder de ca. 40 medewerkers, die twee dagen de kinderen begeleiden.

%d bloggers liken dit: