Santpoort luidt kerst in met samenzang

Santpoort luidt kerst in met samenzang
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

In het centrum van Santpoort-Noord is om klokslag 12 uur ’s nachts de kerst ingeluid met de traditionele samenzang.

Op het Broekbergenplein stond een oplegger van Duineveld Transport als podium, waarop leden van zanggroep Voices en een combo van muziekvereniging Soli onder leiding van Ineke Wentink bekende kerstliedjes brachten die door het talrijke publiek uit volle borst werden meegezongen. Ter verhoging van de vredige feestvreugde hadden veel bezoekers lichtjes en kaarsjes mee en was er voor iedereen warme chocolademelk en glühwein.

Muziekvereniging Soli kon ook dit jaar de samenzang organiseren dankzij bijdragen van de Santpoortse bedrijven Nieuwland & Aarts assurantiën, studiebegeleidingsinstituut Study Consultancy, Van Waalwijk & Van Doorn Makelaars & taxateurs en een collecte onder de bezoekers.

%d bloggers liken dit: