Openingstijden zwembad De Heerenduinen tijdens kerstvakantie

Openingstijden zwembad De Heerenduinen tijdens kerstvakantie
Foto RTV Seaport/PR

Tijdens de kerstvakantie van woensdag 27 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 is het zwembad De Heerenduinen op werkdagen extra geopend voor recreatief zwemmen van 10.00 – 16.30 uur in het recreatiebad en van 10.00 – 15.30 uur in het wedstrijdbad. Van 30 december t/m 7 januari ligt in het wedstrijdbad de “Zigzag Tropical” hindernisbaan!

Beide kerstdagen is het zwembad gesloten, Oudjaarsdag op zondag 31 december sluit het zwembad om 12.00 uur en op Nieuwjaarsdag is het zwembad gesloten

Alle andere activiteiten voorafgaande en na afloop van het extra recreatieve zwemmen zoals vroege vogelzwemmen, recreatief zwemmen voor volwassenen en banen zwemmen gaan gewoon door. Dit geldt ook voor de actiiviteiten in het doelgroepenbad.