Veel besproken en besloten in laatste raad van 2017

Veel besproken en besloten in laatste raad van 2017
Raadsplein TV

Donderdag 21 december hield de gemeenteraad van Velsen zijn laatste vergadering van 2017. Raadsplein TV was erbij, de integrale uitzending én een samenvatting met interviews volgen snel via de zender en website van RTV Seaport.

Van de proef met een blauwe zone in Santpoort tot de dreigende sluiting van de spoedpost van het Spaarnegasthuis Noord en van de volgende stap met BRAK! tot de verordening maatschappelijke ondersteuning in de IJmond: veel is er besproken en besloten. Zie daarvoor ook onze tweets via @RaadspleinTV

Opmerkelijk genoeg werd er (nog) niets gezegd of gevraagd over de voorgestelde 1,5 miljoen euro extra steun voor de Stadsschouwburg Velsen. Dat staat voor januari op de agenda.

 

%d bloggers liken dit: