Folkerts verhuist naar haven en krijgt nieuwe naam

Folkerts verhuist naar haven en krijgt nieuwe naam
Foto RTV Seaport/PR

Folkerts Design & Printing verhuist per 1 februari naar een nieuwe locatie in het havengebied van IJmuiden. Het pand aan de Kennemerlaan is verkocht aan een vastgoedinvesteerder.

‘Na 27 jaar een winkel te hebben gehad in de Kennemerlaan kiezen we nu voor een andere formule’, aldus Folkerts. ‘We gaan ons vanaf december nog meer op de zakelijke markt richten. De naam Folkerts verdwijnt, maar al het personeel verhuist mee’

Folkerts is een samenwerking aangegaan met Nettl, een alles-in-één formule die haar partners in staat stelt uiteenlopende online services aan het dienstenpakket toe te voegen. Het bedrijf van Jeff Folkerts gaat op de hoek Kromhoutstraat/Bronsstraat 9 verder onder de naam Uitprinten.nl/Nettl IJmuiden. De Amsterdamse zeefdrukker Arthur Moelee vestigt zich ook in het pand aan de Bronsstraat. Hierdoor is Uitprinten.nl/Nettl IJmuiden de enige printer met een eigen textieldrukker in huis in Nederland.