Publiek welkom bij afscheid RTV Seaport van Witte Theater

Publiek welkom bij afscheid RTV Seaport van Witte Theater
RTV Seaport / Ron Pichel

Op vrijdag 22 december organiseert RTV Seaport een 12 uur durende live radio-marathonuitzending die geheel in het teken staat van het afscheid uit het Witte Theater. Iedereen is welkom om naar de studio aan de Kanaalstraat te komen en een bod te doen op de vele CD’s, vinyl, apparatuur en meubilair dat niet mee gaat naar de nieuwe locatie aan de Gerard Doustraat. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de exploitatie van de lokale omroep, die geheel door vrijwilligers in stand wordt gehouden.

RTV Seaport staat aan de vooravond van een stevige vernieuwing. Zo wordt intensiever samengewerkt met de lokale omroepen uit de IJmond (Beverwijk en Heemskerk). Daarnaast wordt steeds meer content gedeeld met de regionale omroep NH. Verjonging, door de hele organisatie heen, staat hoog op de prioriteitenlijst. De verhuizing naar het nieuwe onderkomen in de Gerard Doustraat begin 2018 vormt daarvan het officiële startschot.

Voordat het zover is, wordt op vrijdag 22 december 2017 afscheid genomen van het Witte Theater. Alle DJ’s die voor RTV Seaport actief zijn, zullen tussen 10.00 uur ’s morgens en 22.00 uur ’s avonds in wisselende samenstelling de Kerst Top 50 ten gehore brengen. Tevens zullen zij artiesten ontvangen en interessante IJmondianen die langs komen spontaan interviewen.

Ingang RTV Seaport & (een greep) uit onze aangeboden spullen::

Omdat de nieuwe radiostudio hoofdzakelijk gebruik zal maken van digitale muziek, zal de waardevolle collecties aan cd’s en vinyl tegen aantrekkelijke prijsjes te koop worden aangeboden. Ook is er nog de nodige apparatuur en meubilair dat niet meeverhuist. Bezoekers kunnen ook een bod op die spullen doen. Natuurlijk zal de kantine open zijn voor een hapje en een drankje. De opbrengst van de hele dag zal ten goede komen aan de verhuizing en het verjongingsprogramma waarmee de vrijwilligers van RTV Seaport in 2018 starten. Toegang gratis!

Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen in de nostalgische studio