Update: Het sneeuwt! Foto’s van Velsenaren

Update: Het sneeuwt! Foto’s van Velsenaren
Ingestuurd door Jaap Bakker

RTV Seaport vroeg inwoners van Velsen om foto’s te sturen van de sneeuw, die zondag overvloedig viel in onze gemeente. Hierbij een collage van de mooiste en leukste plaatjes. Met dank aan alle inzenders!

Sneeuw Barbara de Groot Sneeuw Anneke Esselman Sneeuw Reinder Sneeuw Ton van Steijn Sneeuw Carla Snijder Sneeuw Gina Roubos Sneeuw John Stoker Sneeuw Linda Sneeuw Andries de Groot Sneeuw Paulone Sparrius Sneeuw Reinder01 Sneeuw Ria Buis01 Sneeuw Erik Baalbergen01 Sneeuw Sonja Tol Sneeuw Tiffany van Baar Sneeuw Vincent Peil Sneeuw Willem van Vliet Sneeuw Erik Baalbergen Sneeuw Pauline Sparrius Sneeuw Nel ten Dolle - de Graaf Sneeuw nanc van oijen Sneeuw Manon de Gier Sneeuw Jurriaan Groot Sneeuw Joost van Loon Sneeuw jeroen verwoort theo Sneeuw Jan Plug Sneeuw IJmuider reddingsbrigade Sneeuw Jaap Bakker05 Sneeuw Jaap Bakker04 Sneeuw Jaap Bakker03 Sneeuw Jaap Bakker02 Sneeuw Jaap Bakker01 Sneeuw Jaap Bakker Sneeuw Hetty van woudenberg Sneeuw Gin de Vries Sneeuw Gerrit Wesseman03 Sneeuw Gerrit Wesseman02 Sneeuw Gerrit Wesseman Sneeuw ed vd Wal Sneeuw Belinda Put01 Sneeuw Belinda Put Sneeuw astrid kesting Sneeuw Anke Wubs Sneeuw angelique van herwijnen
<
>
Ingestuurd door Nel ten Dolle - de Graaf
%d bloggers liken dit: