Telstar kan niet winnen van FC Emmen

Telstar kan niet winnen van FC Emmen
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Telstar heeft vrijdagavond in het eigen Rabobank IJmondstadion niet kunnen winnen van FC Emmen. In een matige wedstrijd, waarbij de weersomstandigheden ook niet meewerkten, bleef het 0-0.

Zelfs een cadeautjeĀ in de vorm van een gemakkelijk gegeven strafschop door scheidsrechter Mulder, werd door de Witte Leeuwen niet uitgepakt. Andrija Novakovich, die de penalty vanwege een forse duw had gekregen, slaagde er niet in om keeper Telgenkamp te passeren.

Na rust drong Telstar meer aan, maar waren de twee grootste kansen voor Emmen. Keeper Rody de Boer, die veelbetekenend werd gekozen tot Man of the Match, hield zijn ploeg daarbij op de been.

Met het inbrengen van Gerson Rodrigues voor de tegenvallende Novakovich en extra aanvalskracht met Floris van der Linden en Anass Najah, probeerde trainer Mike Snoei toch nog de punten in Velsen-Zuid te houden.

Het mocht niet baten, mede omdat Telstar maar geen vat kreeg op het solide middenveld van FC Emmen. Daarmee was het doelpuntloze gelijkspel het hoogst haalbare resultaat voor de thuisploeg en een terechte uitslag.

%d bloggers liken dit: