Zes sessies live op Raadsplein TV

Zes sessies live op Raadsplein TV
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Donderdagavond houdt de Velsense gemeenteraad zes sessievergaderingen. Raadsplein TV is er live bij. De uitzending begint om 19:20 uur met een voorbeschouwing.

De twee sessies in de raadszaal worden integraal uitgezonden. Vanaf 19:30 gaan het hier over de integratie en participatie van statushouders. In de  pauze, die om 21 uur begint, wordt er teruggeblikt op drie andere sessies die tegelijkertijd zijn gehouden. Daarin gaat het over het bestemmingsplan IJmuiden-Oost, de aanpassing van het parkeernormenbeleid 2015 en de  nota gezondheidsbeleid.

Na de pauze gaat het om 21:30 uur in de raadzaal verder met een sessievergadering over het toekomstperspectief voor de kust. In een andere zaal is dan een sessie over het innovatiefonds voor het Midden- en Kleinbedrijf in Velsen. Ook daar wordt door middel van interviews op teruggeblikt.

De uitzending van Raadsplein TV is donderdagavond te zien via Ziggo-kanaal 40 en de website van RTV Seaport.