Raadsvergadering live op RTV Seaport

Raadsvergadering live op RTV Seaport
De regiekamer volgt de raad van Velsen.

Donderdag 30 november komt de gemeenteraad van Velsen weer bijeen. Raadsplein TV is er live bij, de uitzending begint om 19.20 met een voorbeschouwing. Tussendoor zijn er commentaren en interviews.

Op de agenda staan onder andere de aanleg van eenĀ gasleiding uit zee naar Tata Steel en de aanleg van een gasbehandelingsinstallatie aldaar, het eindrapport van een onderzoek naar het functioneren van Recreatieschap Spaarnwoude en het Startdocument Handgraaf, een plan voor 25 woningen aan de noordkant van Santpoort-Zuid.

Bij het laatstgenoemde plan heeft de ChristenUnie een amendement ingediend, waarin wordt gepleit voor meer sociale huurwoningen op het beoogde terrein. Ook komt deze partij met een motie voor het plaatsen van de Nederlandse vlag en de gemeentevlag in de raadzaal.

Op www.velsen.nl staan de agenda en stukken. De uitzending is te zien op de website en Ziggo-kanaal 40 van RTV Seaport.

 

%d bloggers liken dit: