Kunstencentrum Velsen exposeert

Kunstencentrum Velsen exposeert

Van 1 december tot en met 30 januari exposeert Kunstencentrum Velsen met werken van cursisten. Zij lieten zich inspireren door een thema dat vanuit de ‘vrij schilderen’ groep van Marcella van Zanten werd bedacht: duurzaamheid.

De expositie is opgesteld in Bibliotheek Velsen. De volgende groepen zijn onder andere vertegenwoordigd.
KERAMIEK. klei is als materiaal al duurzaam en zo lang niet gebakken eindeloos recyclebaar.
TEKENEN en SCHILDEREN. door de cursisten zijn diverse ideeën vastgelegd: besparen op energie door LED-verlichting, hergebruik van regenwater en duurzaam gevangen vis.
GLAS. Het groene glas is de basis voor alle tentoongestelde werken. De reden daarvoor is heel bijzonder, die kunt u lezen op de tentoonstelling zelf… JONGEREN BEELDEND. De jongeren van de talentklassen hebben samen een mobiel gemaakt om de aandacht te vestigen op de toekomst van de aarde.

 

%d bloggers liken dit: