Telstar met 6-0 onderuit tegen Jong PSV

Telstar met 6-0 onderuit tegen Jong PSV
Foto Twitter PSV

Telstar lijkt het even kwijt te zijn. Na een prima reeks van vijf overwinningen, is er nu twee keer achter elkaar dik verloren. Vorige week ging het met 4-1 mis tegen RKC in Waalwijk, vrijdagavond was Jong PSV op eigen veld met 6-0 veel te sterk voor de Witte Leeuwen.

Door de plotseling flink tegenvallende resultaten is Telstar gezakt naar de zesde plek op de ranglijst van de Jupiler League. Komende maandag 27 november heeft de ploeg van Mike Snoei kans om voor eigen publiek wat recht te zetten, want dan komt koploper NEC uit Nijmegen op bezoek in het Rabobank IJmond stadion in Velsen-Zuid. Het stadion is bijna uitverkocht.

Zie www.sctelstar.nl voor het verslag van de uitwedstrijd van Telstar tegen Jong PSV.

%d bloggers liken dit: