Feestelijke heropening LinCherie Santpoort

Feestelijke heropening LinCherie Santpoort
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Op donderdagavond 23 november was er een feestelijk opening van LinCherie in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Het familiebedrijf, onder leiding van Debby Thijssen-van Binsbergen, gaat na een groeispurt verder onder de naam LinCherie. “Door een uitbreiding van onze winkel zijn we flink gegroeid en komt aansluiting bij deze keten op een heel mooi moment”, vertelt Debby Thijssen tijdens de opening.

Zo’n 200 genodigden waren op de VIP uitnodiging af gekomen, waaronder veel collega ondernemers en winkeliers van Puur Santpoort. Zij werden getrakteerd op een levendige modeshow door de dames Monique, Rena, Joanneke en Dominque. Uit Santpoort werden de mannen Koen, Daan, Nigel en Chiel uitgedaagd om de collectie nacht- en zwembadkleding te showen. Via applaus en joelen liet het publiek weten wat ze van de mannequins vonden. Soulman Derick zorgde met zijn saxofoon voor een uitbundige sfeer.

In de ruime en comfortabele paskamer kan elke dame voor een 3D-spiegel staan, zodat exact de juiste BH-maat wordt gemeten. Via projectie in de spiegel kan je tevens vergelijken welke modellen jou het leukste staan. Een app geeft aan waar in de winkel jouw exact passende lingerie op voorraad ligt. Een innovatie die in de regio zijn gelijke niet kent.