Diepstraten lijsttrekker Velsen Lokaal

Diepstraten lijsttrekker Velsen Lokaal

Raadslid en fractievoorzitter Bram Diepstraten is door de leden van Velsen Lokaal gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing 2018. 

Diepstraten is sinds 2013 betrokken bij Velsen Lokaal en is bij de vorige verkiezingen in 2014 in de raad gekomen. Daarvoor was hij vooral bekend van de strijd tegen de komst van de HOV-lijn. Eind 2016 werd Bram voorzitter van de raadsfractie van Velsen Lokaal.

‘Bram staat zowel binnen als buiten de raad bekend als een kundig raadslid met veel gevoel voor de politieke verhoudingen’, aldus het bericht op de website van Velsen Lokaal. ‘Hij heeft inmiddels een behoorlijke dossierkennis opgebouwd over tal van zaken die de afgelopen jaren in de raad voorbij zijn gekomen.’