Tv-talkshow Plein 45 vanuit SHIP

Tv-talkshow Plein 45 vanuit SHIP

Economie, infrastructuur, de havens en de nieuwe zeesluis: dat zijn de rode draden in de vijfde aflevering van de tv-talkshow Plein 45. De uitzending is op 11 november opgenomen in het informatiecentrum SHIP. 

Te gast zijnde wethouders Arjen Verkaik en Ronald Vennik, de raadsleden Beryl Dreijer (BD),Leen de Winter (CU),  Henk Wijkhuizen (D66) en Leo Kwant (LGV) en Johan van der Laan van het Loodswezen en oud-havenmeester van Amsterdam en sluizenexpert Cor Oudendijk.

Het muzikale intermezzo is van de singer-songwriter Jurre van der Linden. De interviewers zijn Esther van der Veur en Gertjan Huijbens.

De aflevering van ruim een uur  is niet alleen te zien via de website, maar de komende dagen ook via Ziggo Kanaal 40 van RTV Seaport. De uitzendingen op deze zender zijn vrijdag om 20u, zaterdag 16u, zondag 20u, maandag 10u, dinsdag 20u, woensdag 10u en donderdag om 16u.

3 thoughts on “Tv-talkshow Plein 45 vanuit SHIP

Comments are closed.