Meedenken over verkeer en parkeren in Velsen

Meedenken over verkeer en parkeren in Velsen
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

De gemeente Velsen start met het maken van een nieuw Lokaal Verkeers- en Vervoerplan (LVVP) voor de periode 2018 – 2030 en is benieuwd naar ervaringen van inwoners. Daarom organiseert de gemeente diverse inloopavonden en vraagt om reacties via de Facebookpagina van de gemeente Velsen (flitspeiling).

Ervaringen met betrekking tot bereikbaarheid (voor auto’s, fietsers, voetgangers en overige weggebruikers), parkeren, verkeersveiligheid, leefbaarheid, duurzaamheid en openbaar vervoer zijn van harte welkom. Deze zijn belangrijk voor het bepalen van de gemeentelijke ambities, die vervolgens worden omgezet naar concrete projecten en acties.

Rond dit thema worden er ook inloopavonden georganiseerd. Deze avonden zijn altijd tussen 19.30 en 21.00 uur op de volgende locaties
• 21 november Burgerzaal gemeentehuis IJmuiden
• 22 november De Brulboei IJmuiden
• 27 november Zee- en Havenmuseum IJmuiden
• 29 november Rabobank IJmond Stadion Velsen-Zuid
• 12 december Het Polderhuis – Velserbroek
• 13 december Café de Wildeman – Santpoort-Noord