Zang, viool en piano in ‘t Mosterdzaadje

Zang, viool en piano in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Vrijdagavond 17 en zondagmiddag 19 november staan de deuren van ’t Mosterdzaadjes in Santpoort-Noord weer wijd open voor publiek voor de concerten zang en muziek.

Vrijdag 17 november om 20.00 uur zingen Femke Hulsman en Britte de Groot het programma ‘tweestemmig door de tijd’. Paul van Laar begeleidt het duo op de piano. Naast de geliefde klassiekers die al in hun repertoire zaten, nemen ze de kans om enkele van hun droom duetten voor het eerst ten gehore te brengen. Zo voeren ze u mee naar bekend werk uit het Stabat Mater van Pergolesi, langs romantische melodieën van Brahms en Mendelssohn, tot moderne musical songs.

Op zondag 19 november om 15.00 uur zijn de violiste Helma Leenhouts en de pianist Jan Hoijtink te gast in ‘t Mosterdzaadje. Op het programma staan Locatelli, Fauré, Prokofiev, Bach en Grieg.

Helma Leenhouts en Jan Hoijtink vormen al vanaf hun studietijd een duo en werden ook levenspartners. Zij treden regelmatig op en zijn een terugkerend muziek feest in ‘t Mosterdzaadje waar ze al zeker twintig jaar het publiek weten te verrassen met de mooiste programma’s.

’t Mosterdzaadje aan de Kerkweg in Santpoort is vanaf een half uur voor aanvang geopend. De toegang is vrij, een bijdrage is welkom.