Geslaagd afzwemfeest bij de Watervrienden IJmuiden

Geslaagd afzwemfeest bij de Watervrienden IJmuiden
Foto RTV Seaport/PR

Zaterdag 11 november hebben 32 leszwemmers van Watervrienden IJmuiden afgezwommen voor hun zwemdiploma. En omdat het Sint Maarten was, kregen alle geslaagden na afloop in de kantine – na het zingen van een Sint Maarten liedje – naast het diploma ook nog op wat lekkers getrakteerd.
Het lekkers was verdiend, want tijdens het examen hebben alle kinderen zich van hun beste kant laten zien. Ook de vrijwilligers van WVIJ kunnen tevreden zijn. Zij zijn door de gedelegeerde van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) beoordeeld op de gang van zaken tijdens het afzwemmen. Sonja Mol, coördinator ZwemABC: “De NPZ controleert de kwaliteit van ons lesgeven en de goede tot zéér goede beoordeling is een kroon op ons vrijwilligerswerk! ”

%d bloggers liken dit: