Meepraten met PvdA afdeling Velsen

Meepraten met PvdA afdeling Velsen
Foto RTV Seaport/PR

De PvdA Velsen heeft tijdens de Ledenvergadering op 30 oktober jl. de kandidatenlijst en een voorlopig verkiezingsprogramma vastgesteld waarmee de partij de gemeenteraadsverkiezingen ingaat.

Om tot een definitief programma te komen, worden bedrijven en maatschappelijke organisaties uitgenodigd om mee te denken over de uitgangspunten. Dit kan tijdens de ‘dialoogtafel on tour’ die de partij gaat houden.

Omdat de PvdA afdeling Velsen ook graag de mening van de inwoners wil horen, zijn deze van harte welkom tijdens de eerste dialoogtafel op woensdag 15 november in Grand Café Kruiten in IJmuiden. Mocht er vooraf interesse zijn in het partijprogramma, dan kan dit worden opgevraagd via info@pvdavelsen.nl