Gemeenteraad donderdag over begroting

Gemeenteraad donderdag over begroting
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Aanstaande donderdag 9 november wordt de begroting voor 2018 behandeld in de gemeenteraad. Raadsplein TV is er vanaf 19:20 uur live bij met een integrale uitzending, inclusief voorbeschouwing en interviews.

Afgaande op de raadsbrede sessie die eerder is gehouden op 19 oktober, zal de de begroting zelf niet veel discussie meer opleveren. Wel zal er debat zijn over een aantal amendementen en moties, die de verschillende partijen inmiddels hebben ingediend.

De uitzending is donderdag via Ziggo kanaal 40 en de website van RTV Seaport en zal komende zaterdag en zondag om 10 uur en maandag om 17 uur worden herhaald. Raadsplein TV is natuurlijk ook op elke moment terug te zien via Uitzending Gemist op www.rtvseaport.nl

 

%d bloggers liken dit: