Een nieuwe bestuurder voor Zorgbalans

Een nieuwe bestuurder voor Zorgbalans
Foto: Zorgbalans

Met ingang van 1 januari 2018 wordt Tamara Pieterse de nieuwe bestuurder van ouderenzorgorganisatie Zorgbalans. Momenteel is ze Directeur Langdurige Zorg bij Zilveren Kruis Zorgkantoor. In die functie is zij verantwoordelijk voor zorginkoop en de samenwerking met gemeenten. Tamara Pieterse volgt Anja Schouten op, die 31 oktober 2017 afscheid nam als bestuurder van Zorgbalans.

Tamara Pieterse studeerde fysiotherapie in Rotterdam en gezondheidswetenschappen in Maastricht en startte haar loopbaan als fysiotherapeut bij verpleeghuis De Elfranken. Daarna werkte ze als arbeidsonderzoeker bij IVAS Heliomare. Vanaf 2001 werkt zij bij Achmea en Zilveren Kruis in diverse functies, als laatste bij het zorgkantoor. In 2011 rondde ze haar internationale MBA af.

%d bloggers liken dit: