Telstar met 4-0 zege terug op 4e plek

Met een sterk gespeelde thuiswedstrijd tegen Almere City FC en een dikverdiende 4-0 overwinning, heeft Telstar zondagmiddag de vierde plaats teruggepakt in de Jupiler League.

Op een zondag die met goed gevulde tribunes deed denken aan lang vervlogen tijden op sportpark Schooneberg en tegelijkertijd de hoop voedde op een mooie toekomst voor de Witte Leeuwen, had Telstar met uitzondering van een periode in het begin van de tweede helft verrassend weinig moeite met de gasten uit Almere.

In de eerste helft trok Telstar al snel het initiatief naar zich toe. Het duurde dan ook niet lang voor Telstar op voorsprong kwam. Melvin Platje kreeg de bal voor zijn voeten. Hij twijfelde niet en schoot mooi binnen in de lange hoek. Telstar bleef het initiatief houden en kreeg een aantal mogelijkheden de score uit te breiden. Na ruim een half uur verdubbelde Telstar de voorsprong. Novakovich werd weggestuurd over rechts. Alleen voor de keeper bleef de spits koel en scoorde de 2-0.

In de tweede helft startte Almere City FC sterk en drong Telstar terug. Tot grote kansen kwam het echter niet. Toen Telstar via Platje op 3-0 kwam was de wedstrijd beslist. Telstar speelde de wedstrijd rustig uit en kreeg in de slotfase nog een penalty mee. Voor Osman een koud kunstje. Daarmee werd de 4-0 eindstand op het scorebord gezet.

 

%d bloggers liken dit: