Opbrengst Footgolf naar goede doelen

Opbrengst Footgolf naar goede doelen
Foto Ton van Steijn i.s.m. Ron Pichel

Rotary Velsen heeft de opbrengst van het Footgolf Tournament, dat de serviceclub samen met Telstar op 15 juli organiseerde in het Rabobank IJmond stadion, afgelopen donderdag geschonken aan drie goede doelen.

Het evenement, waaraan veertien uit mannen én vrouwen bestaande bedrijventeams deelnamen, geldt als de opvolger van de roemruchte Highland Games die Rotary Velsen jarenlang met succes organiseerde in park Velserbeek.

Uiteindelijk bracht het unieke footgolf-evenement in het voetbalstadion in Velsen-Zuid een bedrag van 5.000 euro op, dat werd verdeeld over stichting Vienna (paardrijden voor gehandicapten), de IJmuider Reddingsbrigade en Telstar Thuis in de Wijk (diverse maatschappelijke programma’s).

%d bloggers liken dit: