Heel Holland Rockt

Heel Holland Rockt
foto RTV Seaport/PR

Thalia Theater presenteert zaterdagavond 28 oktober een geweldige muziekavond met de grootste Nederlandstalige pop en met hits van o.a. Bløf, de Dijk, Hazes, Doe Maar en vele andere live vertolkt door De Heeren van Haerlem , de beste Nederlandstalige coverband van dit moment. De formatie Barnbees laat U rocken en rollen op “gouwe ouwe” jukebox hits en hun nieuwe vette Nederlandse rockabillyreleases! Deze leden hebben eerder bewezen Thalia op zijn kop te kunnen zetten!
Naast een goed glas bier of wijn zijn er de gehele avond oer-Hollandse gerechten verkrijgbaar om de avond compleet te maken..
Heen en terug worden gebracht met de speciale busdienst voor maar 6 euro?
Geef je tijdig op via email: voor Limmen-Beverwijk info@barnbees.com en voor Haarlem niekvanveelen@gmail.com
vertrek Thalia: circa. 01.00 uur.
meer info www.thaliatheater.nl