Kunstenaars Collectief Velsen

Kunstenaars Collectief Velsen
Foto: Kunstenaars Collectief Velsen

In het Raadhuis voor de Kunst komt na de succesvolle foto-expositie van het Dorp Velsen, de jaarlijks terugkerende expositie van Kunstenaars Collectief Velsen. Opening zondag 8 oktober om 16.00 uur, waarbij iedereen welkom is.
Openingstijden vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 -17.00 uur tot en met 12 november. Tijdens de Kunstlijn op zaterdag 4 en zondag 5 november zijn ook de ateliers open en zijn wij vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur open.
De deelnemende kunstenaars zijn : Renske de Jong, Nettie Veen, Petra C.M. Meskers, Bettine Heslinga, Kees Kalkman,  AfkeSpaargaren Dianne Robinson, John van den Goorbergh, Henk Zwanenburg, Annet Verplanke, Winnie Meijer Rob, Annelies van Nieuwmegen, Miriam van der Linden , Maaike van den Bosch.