Zaterdag talkshow Plein 45 in Polderhuis

Zaterdag talkshow Plein 45 in Polderhuis
Decor Plein '45

Aanstaande zaterdag 7 oktober maakt RTV Seaport vanaf 13 uur opnames in het café van Polderhuis Velserbroek voor de tv-talkshow Plein ’45. Het publiek is van harte uitgenodigd om deze opnames bij te wonen.

In Plein ’45 komen wethouders, raadsleden en bedrijven en instellingen uit Velsen aan het woord. Omdat dorpsvereniging Velserbroek zaterdag haar 20ste verjaardag viert, staat in deze aflevering van de talkshow de jongste kern van Velsen centraal. Hoewel het bij de thema’s wonen, werken en recreëren ook over de rest van de gemeente kan gaan.

Wethouders Floor Bal en Annette Baerveldt komen zaterdag langs om onderwerpen als welzijn en sport, Skaeve Huse, afvalscheiding en recreatiegebied Spaarnwoude te bespreken. Directeur Cees van der Horst van bouwbedrijf Holleman en ontwikkelaar Hoogergeest vertelt meer over zijn Velserbroekse projecten en met name de woningbouwplannen voor de Hofgeest. Aad van der Gier van de dorpsvereniging en bloemist Rob van den Berg van de winkeliersvereniging praten over de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van Velserbroek. En ook gastheer Rinus Otte van het Polderhuis café komt aan het woord.

De gesprekken worden zaterdag afgewisseld met livemuziek van twee leden van Full Count, de band die ’s avonds in vol ornaat op het feest van de dorpsvereniging zal spelen. De presentatie en interviews zijn in handen van Gertjan Huijbens en Esther van der Veur. De aflevering van Plein 45 waarvoor de opnames worden gemaakt, is vanaf half oktober te zien op de zender van RTV Seaport en deze website van RTV Seaport.

%d bloggers liken dit: