IJmond Duurzaam Award

IJmond Duurzaam Award
© Foto RTV Seaport/PR

Op dinsdag 14 november wordt, tijdens het ondernmersevent IJmond Onderneemt, de IJmond Duurzaam Award uitgereikt. De IJmond Duurzaam Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat duurzaam ondernemen zo optimaal mogelijk heeft geïntegreerd in de eigen bedrijfsvoering. Drie bedrijven uit Velsen zijn genomineerd om de Duurzaam Award IJmond in ontvangst te nemen.
De drie genomineerde bedrijven zijn rederij Parlevliet & Van der Plas; Strandpaviljoen Timboektoe uit Velsen-Noord en Abelia fleuristen uit IJmuiden.
Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Duurzaam Award, worden ook de IJmond Werkt! Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Binnenkort worden voor laatstgenoemde Awards de genomineerden bekendgemaakt.