Spring maar achterop

Spring maar achterop
© Foto RTV SEaport/PR

Vijf buurthuizen in Velsen staan zondagmiddag 17 september in het teken van de Velsense muziekronde ‘Spring maar achterop. Muziek uit Velsen, door Velsenaren gemaakt en in Velsen te horen. De organisatie hoopt op mooi weer zodat iedereen op de fiets een rondje lang de buurthuizen in Velsen kan maken.
Aan de eerste editie wordt meegewerkt door de zangkoren Kuzola en Zingsation, de bands Spank’D, The Rebellies, Nevertheless, Sitting on a Duck, solo en duo’s Belakoestika, Serge Kramer. Kortom van stevige rock tot swingende softpop en zelfs klassiek, een heel gevarieerd aanbod voor jong en oud. De muziekgroepen hebben allemaal een link met Velsen.
Stichting Welzijn houdt op deze dag tevens haar Open Dag in alle buurthuizen om bezoekers kennis te laten maken met de activiteiten die daar plaatsvinden.
Spring maar Achterop vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in de buurthuizen: de Brulboei, de Spil, de Dwarsligger in IJmuiden, het Terras in Santpoort en de Stek in Velsen-Noord. Toegang is gratis.