Kijkje in de keuken van Seniorencentrum Zeewijk

Kijkje in de keuken van Seniorencentrum Zeewijk
® Foto RTV Seaport/PR

Aanstaande zondag 17 september zijn geïnteresseerden van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom om eens een kijkje in de keuken te komen nemen van het Seniorencentrum Zeewijk! De koffie en thee staat klaar en bezoekers kunnen kennismaken met diverse activiteiten waaronder een spelletje stoelhonkbal.
Het seniorencentrum heeft ook een actieve biljartclub die op woensdag en vrijdagmorgen van 09.00-12.00 bij elkaar komt. Nieuwe leden zijn welkom.
Verder is er zondagmiddag informatie over de mogelijkheden om een ruimte te huren voor activiteiten zoals het geven van een cursus en een workshop of andere activiteiten die bedoeld zijn voor senioren zoals optredens.
Neem voor meer informatie contact op met Gerard Schoorl (op maandagochtend aanwezig, 0255-520650) of Elisabeth Hoekstra, elisabethhoekstra@welzijnvelsen.nl of 06-83231221.