Sportvissers ruimen zwerfvuil Zuidpier op

Sportvissers ruimen zwerfvuil Zuidpier op
® Foto RTV SEaport/PR

Op vrijdagavond 15 september is de halfjaarlijkse opruimactie plaats van Sportvisserij MidWest Nederland, dit keer op de zuidpier. Onder het motto ‘Hou je visstek schoon’, ruimen sportvissers de zeer populaire zeevisstek in Noord-Holland op. Tijdens de schoonmaakactie wordt ook het aangespoelde- en door dagjesmensen achtergelaten zwerfvuil opgeruimd.
Vanaf 19:00 uur starten de sportvissers met het opruimen van het zwerfafval. Bent u sportvisser en helpt u graag een handje? Dan kunt u zich via Sportvisserij MidWest Nederland aanmelden. (info@sportvisserijmidwestnederland.nl of 0251-318882). Iedere deelnemer krijgt na afloop een attentie.

De actie is een samenwerkingsverband van Hengelsportvereniging IJmuider Zuidpier Zeevis Vereniging, de hengelsportfederatie Sportvisserij MidWest Nederland en de georganiseerde hengelsport in de omgeving van de pieren. De gemeente Velsen zorgt voor de afvoer van het vuil.