Geslaagde oefening in Stadsschouwburg

Geslaagde oefening in Stadsschouwburg
© Foto RTV Seaport/PR

Maandag 11 september vond een BHV-oefening plaats in de Stadsschouwburg Velsen. Ruim 400 leerlingen en docenten van het Ichthus Lyceum bezochten een show van IJmuidense stand up comedian Arie Koomen in het kader van een ontruimingsoefening.
Geloof het of niet, Arie Koomen hield net op de planken een grappig betoog over de gevaren van het niet tijdig verwisselen van batterijen in brandmelders thuis, toen achterin de zaal in een technische ruimte met een rookmachine een brandje werd gesimuleerd. Direct werden alle standaard noodsituatieprocedures opgestart en kon de BHV-ploeg van de schouwburg alle aanwezigen een veilig heenkomen bieden. Volgens de instructeurs van KLS/Van den Berg is de BHV-oefening in de Stadsschouwburg Velsen buitengewoon voorspoedig verlopen.
De Stadsschouwburg Velsen houdt jaarlijks een grote BHV-oefening in huis. Die maandagochtend heeft het BHV-team wederom EHBO- en brandoefeningen gedaan. Het theater is weer helemaal klaar voor het nieuwe theaterseizoen. Dat op vrijdag 15 september feestelijk ingeluid wordt door Brigitte Kaandorp en vrienden.

%d bloggers liken dit: