Beethovens ‘Kreutzersonate’ in ‘t Mosterdzaadje

Beethovens ‘Kreutzersonate’  in ‘t Mosterdzaadje
© Foto RTV Seaport/PR

De top violiste Anna Markova en de briljante pianist Vital Stahievitch treden vrijdag 15 september om 20.00 uur op in ‘t Mosterdzaadje. Ze brengen een programma met de ‘Kreutzer Sonate’ van Beethoven, Poulenc en de Falla.
De ‘Kreutzer Sonate’ van Beethoven staat bekend als de grootste en de moeilijkste sonate die Beethoven voor viool en piano componeerde.
Anna Markova geboren in Kazachstan groeide op in Wit-Rusland. Dit jonge talent sleepte al veel prijzen in de wacht, nationaal en internationaal.
Vital Stahievitch is een veelgevraagd begaafd pianist. Hij treedt op over de hele wereld, als solist en kamermusicus. Na zijn afstuderen in Nederland is hij nu verbonden aan het conservatorium van Amsterdam. Beiden begonnen hun muziekopleiding in Minsk en wonen en werken nu respectievelijk in Bremen en Amsterdam.

%d bloggers liken dit: