Duizend euro bij elkaar gefietst voor KNRM

Duizend euro bij elkaar gefietst voor KNRM
© Foto RTV Seaport/PR

Vrolijke gezichten bij de KNRM in IJmuiden waar directeur Dedan Schmidt een cheque ter waarde van € 1000 ontving uit handen van Ton van der Scheer, bestuursvoorzitter van IJmond Bereikbaar.
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) kan de donatie goed gebruiken. ‘We willen het geld gebruiken voor de aanschaf van een reddingspak’, beaamt Dedan Schmidt. ‘Zo’n overlevingspak zorgt ervoor dat een redder niet onderkoeld raakt en goed blijft drijven als hij of zij overboord gaat tijdens een reddingsactie. Levensreddend dus’. De gift is bij elkaar gefietst door ongeveer 350 deelnemers van het fietsstimuleringsprogramma ‘Goed op weg’ . ‘100.000 kilometer op de teller van de fietsapp is 1.000 euro voor de KNRM’. Geen probleem, in zes weken tijd was het voor elkaar. Uit de resultaten van de laatste enquête blijkt dat werknemers het prima vinden om op de fiets naar het werk te komen.

%d bloggers liken dit: