Bibliotheek ook op woensdagavond open

Bibliotheek ook op woensdagavond open
© Foto RTV Seaport Ton van Steijn

Vanaf 4 september vernieuwt Bibliotheek Velsen haar openingstijden. Voortaan is de vestiging IJmuiden ook op woensdagavond open! Daarnaast zijn de nieuwe openingstijden ook ingegeven door het klantenonderzoek – het BiebPanel – en het streven naar uniforme openingstijden voor alle bibliotheekvestigingen binnen de gemeente Velsen.
Er is gekozen voor meer selfservice, en fullservice uren. Door middel van selfservice kunnen klanten gebruiken maken van de voorzieningen die beschikbaar zijn, zoals gratis WIFI, de werk/computerplekken, de kranten en tijdschriften, zelfstandig innemen en uitlenen van boeken etc., de betaalautomaat of een kopje koffie/thee drinken. Tijdens de full service uren is er ook een bibliotheekmedewerker aanwezig die informatie en advies kan geven.
Voor alle informatie en reserveringen: www.bibliotheekvelsen.nl.