concert Mónica Coronado in Ruïne van Brederode

concert Mónica Coronado in Ruïne van Brederode
© Foto Edwin Huizing

Op vrijdag 25 augustus a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in de sfeervolle ruïne van Brederode. Met temperamentvolle zang en virtuoos snarenwerk wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol weemoed, passie en hartstocht.
Mónica Coronado zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Bij sommige nummers speelt zij ook gitaar. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’
Het concert is helemaal akoestisch. De aanvang is 20.30: entree €10,00 ( er kan niet worden gepind) reserveren info@manito.biz of telefonisch 06-23259107 site van de locatie www.ruinevanbrederode.nl

%d bloggers liken dit: