Warm ontvangst voor Dennis ’t Hart

Warm ontvangst voor Dennis ’t Hart
© eigen foto

Het spandoek aan het viaduct bij het Pontplein in IJmuiden kan niemand ontgaan zijn: Dennis ’t Hart is weer thuis en maakt het goed.

Dennis ’t Hart is de afgelopen 11 weken in Los Angeles geweest om daar geopereerd te worden aan een lek in het hersenvlies. In Nederland konden de artsen hem niet helpen. Terug uit Amerika gaat het goed met hem en kan hij inmiddels weer langer lopen en zitten. Met fysiotherapie moet zijn conditie verder opgebouwd worden. Dennis vertelt dat hij iedere dag fysiek sterker wordt. Hij kijkt er naar uit om over een paar weken zijn kinderen weer lopend naar school te kunnen brengen. Hij denkt aan het emotionele moment dat hij met zijn zoon Sam naar een voetbalwedstrijd op de TV keek in Amerika. Terwijl ze TV keken bedacht hij dat hij straks weer met zijn zoon naar een echte wedstrijd kan. Alle steun van bekenden en onbekenden heeft hem geraakt en gesteund. Hij vertelt: als je zulke lieve woorden krijgt van iemand die je helemaal niet kent, dan denk ik: hoe mooi ben je dan als anderszijnde.

%d bloggers liken dit: