Harddraverij Santpoort 2017

Harddraverij Santpoort 2017
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De climax van de Santpoortste feestweek is natuurlijk de kortebaan harddraverij in de Hoofdstraat. Het aantal bezoekers was weer als vanouds desondanks de harde wind. Maar dat mocht die pret zeker niet drukken!

In de 258ste editie heeft de organisatie ervoor kunnen zorgen dat er 22 paarden aan de korte baan in Santpoort meededen. Vooraf werd Columbine Lep al als favoriet gezien maar wist deze editie niet te winnen. De finale rit tussen de grote favoriet en Blue Diamond As die als spannend bestempeld werd.

De grote winnaar Blue Diamond As met als rijder Wim van der Mespel op de sulky. Die dan toch de grote favoriet in de finale rit versloeg. De vrouw van oud bestuurslid Aart Aarts mocht de trofee uitreiken aan Wim van der Mespel.

De omzet van deze harddraverij is wederom een record een bedrag van 121.754euro