Steenwerpen op een prachtige locatie

Steenwerpen op een prachtige locatie
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Bij het dorpsfeest Santpoort was ook het steenwerpen dit jaar weer een onderdeel van het programma en een succes! Zo’n 700 mensen namen deel aan dit evenement.

Bij Steenwerpen moeten deelnemers proberen om met een kei een dobbelsteen van een paaltje te gooien. Wie het lukt mag het een aantal ogen bij het puntentotaal optellen van zijn team. Gooi je de dobbelsteen eraf zonder dat het paaltje omvalt, dan tellen de punten dubbel.

Het populaire evenement werd alweer voor de dertiende keer georganiseerd. Het is waanzinnig leuk om te zien hoe groot en klein, jong en oud samen spelen. Hele families en vriendengroepen namen het in een ongedwongen sfeer tegen elkaar op. En de locatie is super! Midden in de groene long van Santpoort.