Nieuwe website voor gemeenteraad

Nieuwe website voor gemeenteraad

Vanaf donderdag 20 juli heeft de gemeenteraad Velsen een eigen plek op de website van de gemeente Velsen: www.velsen.nl/gemeenteraad

Er is een raadskalender met alle activiteiten van de gemeenteraad. Wie op een vergadering klikt, krijgt alle stukken te zien die op de agenda staan. De vergaderingen kunnen hier ook rechtstreeks worden gevolgd, of later nog eens worden teruggekeken of beluisterd. Wie wil weten wat de inbreng is van een raadslid tijdens de vergadering, kan met de zoekfunctie via ‘link naar video’ alle gespreksmomenten van dat raadslid terugvinden.

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van stukken van de raad is er de app iBabs. De app geeft een melding als er nieuwe stukken worden gepubliceerd. Hoe dat werkt, wordt op de homepage van www.velsen.nl/gemeenteraad uitgelegd

Op de site staat verder ook uitleg over het werk van de gemeenteraad, alle contactmogelijkheden met raad en griffie en informatie over de IJmondcommissie, Rekenkamercommissie en het John van Dijk Fonds.

De site vervangt de oude website raad.velsen.nl die zal blijven bestaan als archief. De griffie wil graag weten of de nieuwe website, die nog verder wordt verbeterd, bevalt. Dus reageer via griffie@velsen.nl.