Vive La France in Driehuis

Vive La France in Driehuis
Foto Ton van Steijn

Het iets mindere weer mocht de pret niet drukken en hield het publiek niet weg. Met een groots openluchtdiner, beachvolleybal en lekkere livemuziek heeft Driehuis dit weekend drie dagen feest gevierd met als thema: ‘vive la France!’

Met dit thema speelde het Dorpsfeest Driehuis in op de nationale feestdag van Frankrijk, die op vrijdag 14 juli werd gevierd. Daarom begon het donderdagavond met een wijnproeverij, hingen er overal Franse vlaggetjes en trad Gerard Alderliefste zaterdagmiddag met zijn Franse repertoire op tijdens ‘Driehuis aan tafel’, waarbij de dorpsgenoten op z’n Frans aan lange tafels midden op de Driehuizer Kerkweg genoten van een heerlijk driegangendiner met een Frans tintje, dat door kundige vrijwilligers was bereid.

Op vrijdag- en zaterdagavond was er livemuziek van twee regionale bands die er om bekend staan een feestje te kunnen bouwen: Full Count en The Local Boyzz (foto).