Dorpsfeest Santpoort: “Het jaar van de kermis”

Dorpsfeest Santpoort: “Het jaar van de kermis”
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus 2017 viert Santpoort feest. Binnen acht dagen organiseert de Harddraverij Vereniging meer dan veertig evenementen, groot en klein, voor verschillende doelgroepen. Alle evenementen die vorig jaar op de kalender stonden gaan dit jaar ook door. Omdat er geen jubileum is te vieren, is er dit jaar geen Oldtimerdag.

De Harddraverij Vereniging is er trots op dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn. Dit komt grotendeels door de pacht van de kermisexploitanten en de bijdragen die de sponsoren leveren. Om daar dit jaar extra bij stil te staan, is de editie 2017 van het Dorpsfeest Santpoort uitgeroepen tot “Het jaar van de kermis”.
Vorig jaar werd al duidelijk dat de verhuizing van alle attracties naar het veld meer ruimte geeft in het winkelgedeelte, waardoor de doorstroom naar de kermis beter is geworden. Bovendien heeft de kermis er een brede hoofdingang bij, naast het tankstation. En er is ruimte voor grotere attracties.
Naast de bekende kramen van Poffertjes, Nougat, Oliebollen, Kamelenrace, Suikerspin, Ballen gooien, Touwtje Trek, Schietsalon, Pusher, American Skeeball, American Whip, Autoscooter, Beach-Jumper, Apollo Jackpot, Holycrane, Draaimolen en Rollo zijn er dit jaar ook nog eens de Mega-Polyp, Break Dance, Speed Booster, Happy Farm Funhouse, Jumbo Carrousel en de Magic Mouse familieachtbaan.
De kermis is open van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus, van 14.00-01.00 uur. Tijdens de jaarmarkt op vrijdag gaat zij reeds om 10.00 uur open en op de laatste zaterdag sluit de kermis om 24.00 uur.

Het hele programma is te vinden op de website www.dorpsfeest-santpoort.nl of de gelijknamige gratis app.

%d bloggers liken dit: