Werkzaamheden route door Driehuis

Werkzaamheden route door Driehuis
© RTV Seaport / Sjoerd Dekker

De route door Driehuis gaat vanaf maandag 24 juli acht weken dicht in verband met werkzaamheden.

Noodzakelijk groot onderhoud biedt de mogelijkheid om de verkeerssituatie op deze doorgaande route te verbeteren. De grootste verandering is de aanleg van een rotonde op de huidige kruising Zeeweg/Minister van Houtenlaan/Waterloolaan. De verwachting is dat het verkeer hierdoor beter doorstroomt en het veiliger wordt. Ook komen er vrijliggende fietspaden die aansluiten op het fietspad langs de busbaan. Verder worden bushaltes verplaatst en komen er vrijliggende fietspaden bij de rotonde bij het IJspaleis.

In de eerste 4 weken wordt er gewerkt aan de Waterloolaan en de rotondes. Dit gebied is dan niet te gebruiken voor het autoverkeer, fietsers kunnen er wel langs. Om de afsluiting zo kort mogelijk te laten duren, wordt er ook in de avond gewerkt.

Op maandag 10 juli is er om 19:30 uur een informatieavond in het Rabobank IJmond stadion van Telstar. Zie ook www.velsen.nl