Brugklastraining voor leerlingen groep 8

Brugklastraining voor leerlingen groep 8
Huiswerkbegeleiding Study Consultancy

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen vaak een grote stap. Met een brugklastraining van Study Consultancy maakt uw kind goed voorbereid en met zelfvertrouwen deze spannende overstap.

De training, bestaande uit drie sessies van twee uur per keer, is speciaal bedoeld voor leerlingen uit groep acht en wordt gegeven in kleine groepjes en wordt gegeven door ervaren pedagogen. Tijdens de training wordt ingegaan op het gebruik van de elektronische leeromgeving, plannen, het aanleren van studievaardigheden en het oefenen met leerstrategieën.

De leerlingen krijgen tevens de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende vakken en bijbehorende leerstrategieën. Door middel van oefeningen komen ze erachter welke leerstrategie bij hen past. Deze strategieën kunnen zij vervolgens aan het begin van de eerste klas gelijk inzetten!

Aan het einde van de training hebben leerlingen de vaardigheden die zij nodig hebben bij het starten van de eerste klas op de middelbare school.  Interesse? Neem contact op via info@studyconsultancy.nl of bel 023- 539 2664.