Stilettorun in Santpoort

Stilettorun in Santpoort
Foto: RTV Seaport / Jaap Bakker

Afgelopen zaterdag 24-6 stonden er een dertigtal dames en een heer aan de start van de Stiletto-run.

De winkeliers uit de hoofdstraat organiseerden een verwendag met verwentassen voor alle trouwe dames die regelmatig op de stoep van hun winkel staan. Bij elke winkelier met een rode loper voor de deur kon er iets lekkers of leuks in de tas gedaan worden. Deze middag met als middelpunt de Stiletto-run stond in het kader van het Inloop huis Kennemerland. De opbrengst van de verwentas en bijdragen van de winkeliers was voor hen bestemd. Het was een druk en gezellig  bezocht evenement, zoals er zovelen zijn in Santpoort. De spannende race met enthousiaste dames en heer was mede door de opzwepende stem van speaker Jan van der Meulen een succes.