Odensehuis Velsen zoekt vrijwilligers

Odensehuis Velsen zoekt vrijwilligers
© foto RTV Seaport/PR

Het Odensehuis in de Trompstraat in IJmuiden is de plek waar mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naasten kracht en steun aan elkaar ontlenen. Het is een plek in de wijk waar sociale contacten onderhouden worden om zo lang mogelijk deel te kunnen blijven nemen aan het sociaal maatschappelijk leven.

Ons inloophuis is genoemd naar de plaats Odense in Denemarken. Daar werd het eerste inloophuis in deze vorm opgericht. We bieden mogelijkheden voor mensen in verschillende fases van hun leven. Op verschillende dagdelen ondernemen we activiteiten waarbij bewegen, muziek, kunst en voeding centraal staan.
We zoeken mensen die gedurende de dag kunnen ondersteunen. Denk aan het klaar zetten van de koffie, verwelkomen van de deelnemers, begeleiden bij een activiteit, in gesprek gaan met de deelnemers over hun wensen en behoeften of het begeleiden van de lunch of een specifieke activiteit.
Hou jij bijvoorbeeld van koken en lijkt het je leuk deze passie te delen met anderen? Of is muziek helemaal jouw ding en zou je best een muziekworkshop willen verzorgen voor onze bezoekers? We kijken graag samen naar de mogelijkheden en sluiten aan bij jouw agenda. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op via odensehuis@dezorgspecialist.nl of bel met Liza via 06 1541 5103.

%d bloggers liken dit: