Wethouder Verkaik over financiën

Wethouder Verkaik over financiën

Het gaat goed met de financiën van de gemeente Velsen. 2016 is afgesloten met een positief resultaat van 3,4 miljoen en de komende jaren is er financiële ruimte voor een aantal belangrijke impulsprojecten, terwijl de reserves op peil blijven.

Dat blijkt uit een interview van Raadsplein TV met wethouder Arjen Verkaik over de jaarrekening 2016 en de Perspectiefnota 2017, dat is afgenomen voorafgaande aan de behandeling van deze twee belangrijke stukken in de sessies op 21 en 22 juni. De besluitvorming over de Perspectiefnota vindt plaats in de raadsvergadering van  6 juli, die al om 16 uur begint met de algemene beschouwingen per raadsfractie.

Het interview met wethouder Verkaik en de uitzendingen van 21 en 22 juni zijn terug te zien via Uitzending Gemist op www.rtvseaport.nl