Landskampioenschap Regiokampioenen Tennis

Landskampioenschap Regiokampioenen Tennis
© LTC Groeneveen

De finales van de landskampioenschappen voor Regiokampioenen worden in het weekeinde van 17 en 18 juni 2017 opnieuw gespeeld op de banen van tennisvereniging LTC Groeneveen op het sportpark Groeneveen in Santpoort-Noord.

Na vijf jaar onder de naam LTC Brederode deze kampioenschappen te hebben georganiseerd, gebeurt dat dit jaar voor de eerste keer onder de nieuwe naam LTC Groeneveen.
Uiteraard staat LTC Groeneveen garant voor een aantrekkelijk evenement met twee dagen toptennis van nationaal niveau.

Uit alle windstreken komen de teams met hun supporters naar Santpoort toe. Alle reden om dat weekend eens naar sportpark Groeneveen toe te gaan en van het spel en de wedstrijden te genieten of stiekem de kunst af te kijken en een paar dagen later zelf in de praktijk proberen te brengen.
De entree is gratis en de kantine is open. Op zaterdag worden de halve finales gespeeld, op zondag de finales, gevolgd door de prijsuitreiking. Aanvang op beide dagen om 11.00 uur.

Indien de weersomstandigheden zodanig zijn dat er in de hal verder moeten worden gespeelt, dan wordt hiervoor naar het Kennemer Sportcenter in Haarlem uitgeweken (IJsbaanlaan 4a, 2024 AV).

Kom op 17 en 18 juni a.s. kijken naar nationaal toptennis op Groeneveen!
Kerkpad 61, 2071 CX Santpoort-Noord.

Voor meer informatie kun je ook naar de facebookpagina gaan: https://www.facebook.com/Brederodegroeneveen